Χριστιανικός Πολυχώρος

Ένας Χριστιανικός Πολυχώρος που δίνει το Φως του, στη σημερινή Κοινωνία με ένα Σύγχρονο Τρόπο !

Το Πνευματικό Κέντρο ανήκει στην Ευαγγελική Εκκλησία της Κέρκυρας. Το σκεπτικό της εκκλησίας ακούγοντας τους παλμούς της εποχής μας, είναι η δημιουργία ενός μοντέρνου αυτόνομου κτιρίου, ενός ελκυστικού πολυχώρου, όπου θα μπορούσε να δώσει μια καινούρια διάσταση και να συμβάλλει θετικά στην Κερκυραϊκή Κοινωνία, στοχεύοντας ιδιαίτερα να αγγίξει τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Ένα ασφαλές στέκι καθαρό για τους Νέους και όχι μόνο, όπου θα μπορούν να περάσουν ευχάριστα με την παρέα τους, να πιούν τον καφέ τους, να σερφάρουνε στο WiFi Ιντερνέτ, να παίξουν με τα ηλεκτρονικά ή τα επιτραπέζια παιχνίδια, να αγωνιστούν στο πινκ-πονκ, ή να χαλαρώσουν ακούγοντας μουσική, διαβάζοντας κάποιο βιβλίο που έφεραν ή που πήραν από την βιβλιοθήκη.

Θέλοντας να στηρίξουμε την Οικογένεια προσφέρουμε ημερίδες, και σεμινάρια, συμβουλευτική, με στόχο να προστατευθούν και να δυναμώσουν οι σχέσεις μεταξύ των ζευγαριών, γονέων και παιδιών, καθώς και να δώσουμε φώς σε θέματα που αγγίζουν όλους μας.

Διατηρούμε μικρή αλλά επιλεγμένη δανειστική βιβλιοθήκη με βιβλία ψυχαγωγικά αλλά και βιβλία που δίνουν απαντήσεις σε πολλά θέματα που αντιμετωπίζουμε μέσα στην κοινωνία μας.

Έχοντας κατά νου τις πολλαπλές ανάγκες τις σημερινής κοινωνίας, προσφέρουμε μια σειρά από πολυποίκιλες εκδηλώσεις, όπως γεύματα, κινηματογραφικές και μουσικές βραδιές, παιδικά προγράμματα κα

Κοινωνική Βοήθεια. Δεν ξεχνούμε τους έχοντας ανάγκη, που σήμερα όλο και περισσότεροι γίνονται. Αν και με περιορισμένες δυνατότητες, προσπαθούμε να καλύψουμε διάφορες ανάγκες. Στη προσπάθεια μας αυτή γινόμαστε όχι μόνο αποδέκτες αιτημάτων αλλά και προσφορών από συνανθρώπους μας, αλλά και διάφορων φορέων, όπως γίνουμε ένα χρήσιμο κανάλι προσφοράς προς τους έχοντας ανάγκη.

Διαθέτουμε τέλος τον χώρο μας για να καλυφτούν διάφορες εκδηλώσεις, οικογενειών ή άλλων φορέων.

Τέλος μέσω αυτής της πολυποίκιλης ενέργειας του πνευματικού μας κέντρου « Ο Φάρος» θέλουμε να είμαστε ένα ενεργό και θετικό μέλος της Κερκυραϊκής κοινωνίας, συμβάλλοντας θετικά και εποικοδομητικά στα δρώμενα της.

Πνευματικό Κέντρο ο Φάρος

Ένας μοντέρνος πολυχώρος που θέλει να συμβάλει θετικά στην Κερκυραϊκή Κοινωνία, στοχεύοντας ν' αγγίξει τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Ωράριο λειτουργίας
Τα Πρωινά Ανοιχτά για Όλους: 9,30–12,30 Παρασκευή
Τα Βράδια Ανοιχτά για Εκδηλώσεις: όλες τις ημέρες (εκτός Τετάρτης & Κυριακής)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τηλέφωνο26610 21068
E-mailfaros.corfu@gmail.com
Κοντόκαλι, Εθνική Παλαιοκαστρίτσας 24
Υπεύθυνη Εκδηλώσεων: Βέτα Παντελιού (κινητό 6932 177 821)