24/05/2017

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΟΥΝΤΥ

Το Μαίο του 2017 η LOGOS MUSIC  υποδέχεται στην Ελλάδα την Dr Betty Ann Lynerd και τη Γυναικεία Χορωδία (Women's Chamber Choir) του Πανεπιστημίου MOODY των ΗΠΑ για πρώτη φορά στην Ελλάδα  Η χορωδία αποτελείται απο φοιτήτριες και περιοδεύει κάθε χρόνο. Πέρα απο τις τακτικές περιοδείες εντός ΗΠΑ η χορωδία έχει ταξιδέψει και σε πολλές ακόμα χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Μεταξύ άλλων σταθμών έχουν δώσει παραστάσεις στην Αυστρία στην Ουγγαρία, στην Πολωνία, στην Σλοβακία, στην Τσεχία στη Ν.Κορέα στην Ιαπωνία στη Χαβάη και στην Ιταλία

Η Women;s Chamber Choir έχει ένα πλούσιο ρεπερτόριο καλύπτοντας όλα τα είδη χορωδιακής μουσικής απο παραδοσιακή Ευρωπαϊκή κλασσική και εκκλησιαστική μουσική μέχρι gospel, spirituals  και άλλα πιο σύγχρονα ακούσματα. 

Η περιοδεία της χορωδίας στην Ελλάδα έρχεται να ενισχύσει την καλή συνεργασία του πανεπιστημίου ΜΟΥΝΤΥ με Ελληνικούς φορείς (Δήμους, Οργανισμούς, Πανεπιστήμια και Εκκλησίες) καθώς χορωδίες και ορχήστρες του πανεπιστημίου έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν τη χώρα μας αλλες 4 φορές με πιο πρόσφατη την επίσκεψη της 50μελούς συμφωνικής ορχήστρας του το Μάρτιο του 2015 οπου μεταξύ των άλλων πόλεων επισκέφτηκε και την Κέρκυρα κι έδωσε παράσταση στον Ντόμο, την Μητρόπολη των Καθολικών. 

Η προγραμματισμένη περιοδεία στην Ελλάδα για το 2017 περιλαμβάνει συναυλίες σε Αθήνα Βόλο, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Δράμα, Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Πάτρα και Λαύριο. Το Logos Music σε συνεργασία με την Ευαγγελική Εκκλησία Κερκυρας προσφέρουν τη δυνατότητα φιλοξενίας μιας συναυλίας της χορωδίας στην Κέρκυρα όπου θα συμμετάσχει καιι το γυναικείο τμήμα της Χορωδίας Κέρκυρας υπο τη διεύθυνση της μαέστρου Χριστίνας Καλλιαρίδου, συμβάλλοντας στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας. 

Το μουσικό αυτό πρόγραμμα διαρκείας περίπου 90 λεπτών προσφέρεται δωρεάν. 

 

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΟΥΝΤΥ
Venue:
ΙΟΝΙΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Πνευματικό Κέντρο ο Φάρος

Ένας μοντέρνος πολυχώρος που θέλει να συμβάλει θετικά στην Κερκυραϊκή Κοινωνία, στοχεύοντας ν' αγγίξει τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Ωράριο λειτουργίας
Τα Πρωινά Ανοιχτά για Όλους: 9,30–12,30 Παρασκευή
Τα Βράδια Ανοιχτά για Εκδηλώσεις: όλες τις ημέρες (εκτός Τετάρτης & Κυριακής)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τηλέφωνο26610 21068
E-mailfaros.corfu@gmail.com
Κοντόκαλι, Εθνική Παλαιοκαστρίτσας 24
Υπεύθυνη Εκδηλώσεων: Βέτα Παντελιού (κινητό 6932 177 821)