Προβολή Ταινίας: Magdalena

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013

Απαλλαγμένη από την ντροπή διηγείται την αλλαγή στις ζωές όσων ανθρώπων πλησίασαν εκείνον τον άντρα, τον Ιησού, και ελευθερώθηκαν από την ντροπή, την ενοχή και την απόρριψη.

Μια γυναίκα πιάστηκε να μοιχεύει και το σκάνδαλο ήταν μεγάλο, μια άλλη ζούσε περιφρονημένη εξαιτίας της έκλυτης ζωής της, κάποια άλλη έμενε κλεισμένη στο σπίτι επειδή ντρεπόταν για τον εαυτό της, μια χήρα έχασε τον μοναχογιό της κι έμεινε μόνη. Κάτι κοινό ένωσε τις ζωές αυτών των γυναικών, όλες τους ζούσαν μέσα στην ντροπή και την απόρριψη.

Ακολουθώντας τον Ιησού για τρία χρόνια, η Μαρία Μαγδαληνή έγινε μάρτυρας αυτών των περιστατικών, αλλά είδε και πολλά ακόμη. Είδε τις ζωές των ανθρώπων να αλλάζουν, είδε θαύματα, είδε να ξαναγεννιέται η ελπίδα. Παρατηρώντας τον Ιησού, η Μαγδαληνή έμαθε να βλέπει τους ανθρώπους με νέα μάτια. Ο Ιησούς άλλαξε ριζικά και τη δική της ζωή, θεραπεύοντάς την και ελευθερώνοντάς την από την ντροπή και την απόρριψη.

Η Μαρία η Μαγδαληνή είναι η αφηγήτρια αλλά και η ηρωίδα της ταινίας “Magdalena”, που διηγείται την αλλαγή στις ζωές όσων ανθρώπων πλησίασαν εκείνον τον άντρα, τον Ιησού, και ελευθερώθηκαν από την ντροπή, την ενοχή και την απόρριψη.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Venue:
Πνευματικό Κέντρο "Φάρος"

Πνευματικό Κέντρο ο Φάρος

Ένας μοντέρνος πολυχώρος που θέλει να συμβάλει θετικά στην Κερκυραϊκή Κοινωνία, στοχεύοντας ν' αγγίξει τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Ωράριο λειτουργίας
Τα Πρωινά Ανοιχτά για Όλους: 9,30–12,30 Παρασκευή
Τα Βράδια Ανοιχτά για Εκδηλώσεις: όλες τις ημέρες (εκτός Τετάρτης & Κυριακής)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τηλέφωνο26610 21068
E-mailfaros.corfu@gmail.com
Κοντόκαλι, Εθνική Παλαιοκαστρίτσας 24
Υπεύθυνη Εκδηλώσεων: Βέτα Παντελιού (κινητό 6932 177 821)